Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Νομαρχίες: έκλεισαν 28 από τις 57

«Λουκέτο» έβαλαν οι μισές νομαρχίες της χώρας, παρά την απόφαση της ΕΝΑΕ να αναστείλει την προγραμματισμένη κινητοποίηση. Οπως αναμενόταν κλειστές παρέμειναν τελικά 26 νομαρχίες και δύο υπερνομαρχίες που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, ενώ κανονικά λειτούργησαν οι νομαρχίες που πρόσκεινται στη Ν.Δ. πλην της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της παράταξης «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» εκατοντάδες εκπρόσωποι της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης από 26 νομαρχίες και 2 υπερνομαρχίες, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και απ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv