Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 74Η ΔΕΘ

Άνοιξε το πρωί του Σαββάτου τις πύλες της η φετινή 74η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία θα συμμετέχουν 915 εκθέτες από 35 χώρες και θα διαρκέσει από τις 5 ως τις 13 Σεπτεμβρίου. Επί ποδός όμως, εκτός από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, που έχουν προγραμματίσει συλαλλητήρια διαμαρτυρίας, βρίσκονται και οι αρμόδιοι φορείς πυροπροστασίας, καθώς η νομαρχία έχει ζητήσει την ενίσχυση των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας στο Σέιχ Σου και στα περιαστικά δάση του νομού κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου της ΔΕΘ.
المزيد من القنوات | Watch more Tv