Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δημόσιο: το 2010 νέες προσλήψεις

Από το 2010 θα αρχίσουν να ξαναγίνονται προσλήψεις στο δημόσιο και αυτές θα είναι μόνο μέσω του ΑΣΕΠ. Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι «παγώνουν» όλες οι προσλήψεις που προκηρύχθηκαν μετά τις 4 Οκτωβρίου, μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση. Σε συνάντησή σου με δημοσιογράφους, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε πως καταργείται η συνέντευξη, η βαθμολόγηση της οποίας συνέβαλε στη γενική αξιολόγηση του υποψήφιου. Παράλληλα, δήλωσε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv