Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Σπάρτη: δύο χρόνια χωρίς δήμαρχο

«Ακέφαλη» παραμένει για σχεδόν δύο χρόνια η Σπάρτη καθώς ο δήμαρχος Σαράντος Αντωνάκος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας από τις αρχές του 2008, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έλλειμμα διοίκησης, ενώ εκφράζουν και την έντονη ανησυχία τους ότι εκτός των άλλων ο ιστορικός δήμος τους δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις για τον «Καποδίστρια 2». Σε επιστολές τους προς το δήμο απεύθυναν απεγνωσμένη έκκλησ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv