Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Αθήνα: έρχονται Χριστούγεννα με σκουπίδια

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος η Αθήνα να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με σκουπίδια στους δρόμους καθώς μετά τα αντικειμενικά προβλήματα που δημιούργησε η συσσώρευση απορριμμάτων στους δρόμους τις δέκα μέρες που διήρκεσε η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, έρχεται να επιτείνει το πρόβλημα και το επ’ αόριστον λουκέτο στο ΧΥΤΑ Φυλής. Και μπορεί την Τρίτη στην Κοπεγχάγη ο Νικήτας Κακλαμάνης να παρουσίασε σχέδιο δράσης για την Αθήνα στο οποίο περιλαμβάνεται και η διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά οι τόνοι των ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv