Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Υπουργείο εσωτερικών: με 650 εκ € «κλειδώνει» τον «Καλλικράτη»


Με πάνω από 650 εκ. ευρώ, δηλαδή, 100 εκ. περισσότερα απ’ όσα η ΚΕΔΚΕ ζήταγε με την απόφασή του πρόσφατου συνεδρίου της (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ κάνοντας κλικ στο: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=5611), επιχειρεί το υπουργείο Εσωτερικών να «κλειδώσει» τον «Καλλικράτη».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr το υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του Γιάννη Ραγκούση έχει ήδη στείλει την πρώτη δόση του Ιανουαρίου από τα δωδεκατημόρια του 2010, ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv