Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Oι αντιδράσεις φέρνουν διαχωρισμό

Προσπάθεια διαχωρισμού του «Καποδίστρια 2» που φαίνεται ότι δημιουργεί λιγότερες αντιδράσεις τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από τον εκλογικό νόμο κάνει το υπουργείο Εσωτερικών, επισπεύδοντας τη διαδικασία συζήτησης του α΄ μέρους του σχεδίου. Στο πλαίσιο αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στη διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας καθώς το απόγευμα του Σαββάτου θα συζητηθεί στο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ και το απόγευμα της Κυριακής στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ η «υπόθε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv