Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Νομάρχες: με 265 εκ. € λέμε «ναι» στον «Καλλικράτη»






Η καταβολή των οφειλόμενων περίπου 265 εκ. ευρώ από το 2009 είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις που αναμένεται να θέσουν οι νομάρχες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΕΝΑΕ με τίτλο «Καλλικράτης – Ισχυρή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες και πόρους», που ξεκινάει την Πέμπτη το απόγευμα, ώστε να προχωρήσει ο «Καλλικράτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr πρόκειται για 100 εκ. ευρώ για τη μεταφορά των μαθητών, 100 εκ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση μετέφερε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv