Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Τ. Μπιρμπίλη: τέρμα στην παλαιά, έρχεται νεα «Διπλή Ανάπλαση»

Τέλος στην παλιά «Διπλή Ανάπλαση» Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας που περιλάμβανε το παλαιό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αλλά και το περίφημο Mall της εταιρείας "Μπάμπης Βωβός", έδωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη με δήλωση της στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η υπουργός τόνισε ότι «η ρύθμιση που ψηφίστηκε δεν μας βρίσκει καθόλου σύμφωνους ως νέα πολιτική ηγεσία», προσθέτοντας ότι «δεν εξασφαλίζει την Διπλή Αναπλαση και δεν διασφαλίζει το αστικό περιβάλλον».
المزيد من القنوات | Watch more Tv