Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δημοτικές: 50% γυναίκες προτείνει η ΚΕΔΚΕ

Την αύξηση της ποσόστωσης της συμμετοχής των γυναικών στα ψηφοδέλτια από 30% που είναι σήμερα σε 50% πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει η Επιτροπή Ισότητας της ΚΕΔΚΕ στο πλαίσιο του «Καλλικράτη». Ήδη το σχετικό κείμενο προτάσεων που επεξεργάζεται η Επιτροπή υπό την προεδρία της κ. Άννας Ροκοφύλλου, μέλους του δ.σ. της ΚΕΔΚΕ και δημοτικής συμβούλου Αθηναίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας του και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας, αναμένεται να κατατεθεί στο διοι ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv