Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Νέα "Διπλή Ανάπλαση": λιγότερο μπετόν, περισσότερο πράσινο

Την κατάργηση του δημοτικού κτιρίου του δήμου Αθηναίων, του γηπέδου μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και τον προσδιορισμό νέου ανώτατου συντελεστή δόμησης που δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1,2 περιλαμβάνει το αναθεωρημένο πρόγραμμα διπλής ανάπλασης στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βοτανικού που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο πρόγραμμα εξασφαλίζει σαφώς μικρότερη επιτρεπόμενη δόμηση στο Βοτανικό και αύξηση κατά 30.000 τ.μ. των ελεύθερων χώρων και χώρων πρασίνου. Υπο ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv