Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Πειραιάς: σκουπίδια το Πάσχα φέρνει ο "Μεγάλος Αδελφός"

Μετά την αναζωπύρωση της έντασης μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής ο «Μεγάλος Αδελφός» φέρνει και «πασχαλινό δώρο» στους Πειραιώτες. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα σκουπίδια, που είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα ξανακάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους του Πειραιά, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματα στα οποία η δημοτική αρχή έχει τοποθετήσει σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού GIS. Πρόκειται για 10 από τα συνολικά 50 οχήματα (απορριμματοφόρα, φορτηγά, σάρωθρα, τρια ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv