Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


O νομάρχης ξέρει «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»

Στην αφύπνιση και την ενημέρωση των γυναικών ως προς την πρόληψη, αφορά η εκδήλωση που διοργανώνουν η αντινομαρχία υγείας, η διεύθυνση υγείας, το τμήμα πρόληψης & προαγωγής υγείας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στις 5 και 6 Μαρτίου, με κύριο σύνθημα «αυτό που θέλουν οι γυναίκες».
Η εκδήλωση, που γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας στις 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Θεαγένειο», το περιοδικό CITY και την υποστήριξη της 4ης ΥΠΕ.
Στo πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν προληπτικές εξετάσεις (μαστογραφία, test pap και έλεγχος χοληστερίνης) στην κινητή μονάδα του «Θεαγενείου», η οποία θα τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 09.30π.μ.-14.30μμ, μετατρέποντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα εργαστήριο προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2313 – 330861 από τις 8.00π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. καθημερινά.
المزيد من القنوات | Watch more Tv