Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Στον αέρα 1 στους 3 εργαζόμενους στους δήμους

Στους 50.000 ανέρχονται οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδοίκηση που εκτιμάται ότι θα μείνουν στο δρόμο, μετά την οριστική απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τα stage. Στον αέρα βρίσκονται και πολλοί από τους χιλιάδες εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες θέσεις εργασίας και έχουν συμπληρώσει 24 μήνες εργασίας,οι οποίοι δεν γνωρίζουν αν τελικά θα έχουν την έξτρα μοριοδότηση που περίμεναν για να μονιμοποιηθούν. Ερωτηθείς αν μπορούν να δικεδικήσουν τη μονιμοποίησή τους εκείνοι που είχαν 24μηνη σύμβαση, ο κυβερνητ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv