Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Τέλος στις 20.000 προσλήψεις από τον ΟΑΕΔ

Τελείωσαν πριν καν ξεκινήσουν οι προσλήψεις 20.000 ανέργων μέσω του προγράμματος που είχαν επεξεργαστεί προεκλογικά ο ΟΑΕΔ και η ΚΕΔΚΕ, ενώ «τέλος» αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση και στο θεσμό των stage τόσο στο δημόσιο όσο και στην αυτοδιοίκηση. Τη δέσμευση της κυβέρνησης για κατάργηση των Stage στο δημόσιο και την τοπική αυτοδιοίκηση επανέλαβε στη συνάντησή του με το προεδρείο της ΠΟΕ – ΟΤΑ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούσης. Όπως τόνισε μετά τη συνάντηση, ο < ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv