Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ψυρρή: από πάρκινγκ πεζόδρομος

Σε πεζόδρομους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας θα επιχειρήσει να μετατρέψει τις οδούς στου Ψυρρή ο δήμος Αθηναίων, που με καθυστέρηση αρκετών χρόνων και αφού πρώτα επέτρεψε δια της σιωπής του να γίνει η περιοχή ένα απέραντο πάρκινγκ, δηλώνει τώρα ότι θέλει να αλλάξει τον κυκλοφοριακό χάρτη. Έπρεπε να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και να διαπιστωθεί η κυκλοφοριακή ασφυξία που κυριαρχεί στην περιοχή, για να αποφασίσει ο δήμος να βάλει τάξη στο χάος, τέλος στα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και να δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας για ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv