Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Επιτυχημένη η πρώτη δημόσια διαβούλευση

Το ενδιαφέρον χιλιάδων πολιτών προσέλκυσε η πρεμιέρα της δημόσιας διαβούλευσης μέσω διαδικτύου http://www.opengov.gr/ypes/, του σχεδίου της υπουργικής απόφασης για τα κρατικά αυτοκίνητα. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο 24ωρο μετά την ανάρτηση του σχεδίου στηνιστελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, περισσότερα από 800 άτομα είχαν αποστείλει σχετικά σχόλια με τις απόψεις και προτάσεις τους, ενώ το ενδιαφέρον αυξάνεται διαρκώς.Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς έχουν τη δυνατότ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv