Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Στις επόμενες εκλογές "Καποδίστριας 2", αιρετές περιφέρειες

Την εφαρμογή του «Καποδίστρια 2» και της αιρετής περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στις επόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση με παράλληλη κατάργηση του 42% και μητροπολιτική αυτοδιοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε στην ομιλία του κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Παράλληλα δεσμεύθηκε ότι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν και οι μετανάστες δεύτερης γενιάς αλλά και οι μετανάστες που διαθέτουν άδεια μακροχρόνιας διαμον ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv