Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Πράσινο 30 στρεμμάτων στο κέντρο της Αθήνας

Ενιαίο χώρο πρασίνου 30 στρεμμάτων θα περιλαμβάνει πλέον η ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας - Βοτανικού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η ανάπλαση λεωφόρου Αλεξάνδρας-Βοτανικού εκτός από τα 17 στρέμματα του γηπέδου του ΠΑΟ στους Αμπελόκηπους προβλέπεται να επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή και να προκύψει ενιαίος χώρος πρασίνου, 30 στρεμμάτων σε μια από τις πιο πυκνοδομημένες περιοχές της πρωτεύουσας. Θα συνδυαστεί με την επισημοποίηση του πάρκου στην οδό Χ. Τρικούπη στα Εξάρχεια. Tα νέα σχέδια περ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv