Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Χαϊδάρι: στα 7,5 εκ. ευρώ τα χρέη του δήμου

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί οι τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου Χαϊδαρίου, καθώς η αντιπολίτευση διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες για σπατάλες και παρανομίες της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα ο δήμος να οδεύει προς τη χρεοκοπία και να δημιουργούνται προβλήματα ακόμα και στη μισθοδοσία.

Συγκεκριμένα, η αντιπολίτευση καταγγέλλει τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Μαραβέλια για σπατάλες στα οικονομικά του δήμου και αδιαφανείς διαδικασίες σε θεέματα εργασιών, προμηθειών και προσλήψεων. Οι αποχωρήσεις από τις συνεδριάσε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv