Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Φυγή δημάρχων λόγω «Καποδίστρια»

Θέσεις γενικών γραμματέων υπουργείων ή περιφερειών διεκδικούν δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ από μικρούς δήμους σε όλη τη χώρα μετά την οριστικοποίηση ότι ο «Καποδίστριας 2» θα εφαρμοσθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Κι αυτό γιατί οι δήμοι τους αναμένεται να συγχωνευθούν με μεγαλύτερους, δηλαδή να καταργηθούν, με αποτέλεσμα με μαθηματική ακρίβεια να απωλέσουν τα αξιώματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα βιογραφικά που συγκεντρώθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν και δημάρχων μικρών δήμων που το 2006 είχαν εκλεγε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv