Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


«Ψαλίδι» σε μισθούς δημάρχων - νομαρχών

«Ψαλίδι» σε μισθούς δημάρχων και νομαρχών βάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της προσπάθειας να μειώσει τις δαπάνες του δημόσιου τομέα. Η περικοπή των μισθών θα γίνει με δύο τρόπους: - Τη φορολόγησή τους, καθώς μέχρι σήμερα θεωρούνται αποζημιώσεις και δεν υπόκεινται σε κάποιο φορολογικό συντελεστή - Με την κατάργηση διπλών μισθών που με βάση ρύθμιση της κυβέρνησης Καραμανλή λαμβάνουν αρκετοί από αυτούς από 1/1/2007 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, μία από τις ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει το νέο φορολογικ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv