Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Προσλήψεις στο δημόσιο: όλες μέσω ΑΣΕΠ

Ολική επαναφορά του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο δημόσιο και κατάργηση της προφορικής συνέντευξης είναι τα βασικά σημεία του σχεδίου νόμου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και θα τεθεί εντός της εβδομάδας σε δημόσια διαβούλευση μέσω Διαδικτύου. Τις ανακοινώσεις αυτές έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης υπογραμμίζοντας ότι το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο δημόσιο θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή, τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι με την ψήφιση του ν ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv