Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Όπισθεν από την κυβέρνηση για το «πάγωμα» των ακαθάριστων αποδοχών άνω των 2000 ευρώ - Κινητοποιήσεις και από τους stagiers

Όπισθεν ολοταχώς έκανε η κυβέρνηση στις εξαγγελίες της για "πάγωμα" των ακαθάριστων αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων, άνω των 2000 ευρώ, μετά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων αλλά και την κριτική που άσκησε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παπουτσής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι μηδενική αύξηση θα δοθεί μόνο στους υπαλλήλους που έχουν καθαρές αποδοχές χωρίς τα επιδόματα & n ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv