Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Και αυθαιρετούν και... καταγγέλουν

Μήνυση κατά τριών υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας κατέθεσε ιδιοκτήτης οικοπέδου στο Ανατολικό Πήλιο – στην παραλία Παρίσαινας- επειδή «τόλμησαν» να κάνουν αυτοψία για να καταγράψουν αυθαίρετες κατασκευές και να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Οι υπάλληλοι της ΝΑΜ διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης είχε ανοίξει δρόμους και είχε κατασκευάσει τοίχους αντιστήριξης από τη ζώνη αιγιαλού και παραλίας προς την ιδιοκτησία τους χωρίς να έχει εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης; ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv