Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Με τοπικό "επεισόδιο" ξεκινά η δίκη Κορκονέα

Με «επεισόδιο» ανάμεσα στο νομάρχη Φωκίδας και το δήμαρχο Άμφισσας ξεκίνησε η …σειρά επεισοδίων που όλοι περιμένουν στην πόλη κατά τη διεξαγωγή της δίκης Κορκονέα. Ο νομάρχης Φωκίδας Νικόλαος Φουσέκης σε δηλώσεις του στην αυτοδιοίκηση.gr εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση του δήμου Άμφισσας να διεξαχθεί η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης, παρά τις αντιδράσεις των εμπόρων. «Εύχομαι να μην γίνουν επεισόδια, αν και το θεωρώ πάρα πολύ πιθανό», είπε ο κ. Φουσέ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv