Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Αλλαγές ενόψει στο νομοσχέδιο για τις προσλήψεις

Ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο νομοσχέδιο για τις προσλήψεις στο Δημόσιο άφησε ενημερώνοντας το βράδυ την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. «Είμαι ανοικτός σε θετικές προτάσεις για την όσο το δυνατόν ευρύτερη αποδοχή ενός συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο απολύτως διαφανούς και αξιοκρατικού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών. Πρόσθεσε δε ότι πολλά από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο έχουν υπαγορευ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv