Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δεδουλευμένα και επιδόματα για τους stagiers

Έως και 21.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν από το ελληνικό δημόσιο χιλιάδες stagiers που προσφεύγουν στα δικαστήρια με βάση παλαιότερη απόφαση του Εφετείου Αθηνών (4391/2007). Με τη συγκεκριμένη απόφαση δικαιώθηκαν 3.300 σχολικοί φύλακες οι οποίοι προσελήφθησαν από τους ΟΤΑ. Το Γ’ Τμήμα του Εφετείου, επικυρώνοντας παλαιότερη απόφαση της ολομέλειας του ΑΣΕΠ, απέρριψε το επιχείρημα-πρόσχημα της μαθητείας αναγνωρίζοντας ότι η απασχόληση των σχολικών φυλάκων υποκρύπτει εξαρτημένη εργασία, με αποτέλεσμα να δικαιούνται ό,τι ορίζει η εργατικ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv