Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


"Δικαιώνονται οι πολίτες που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη"

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες πολίτες κατέθεσαν τις απόψεις τους στο Διαδίκτυο (http://www.opengov.gr/ypes) το πρώτο εικοσιτετράωρο που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την «αναμόρφωση του συστήματος προσλήψεων και την καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ». Οι περισσότεροι πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η κυβέρνηση τους έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους για ένα προς ένα τα άρθρα του νέου νομοσχεδίου. Επιπλέον, αν και διαφωνούν με ορισμένα άρθρα, ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv