Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Γ.Ραγκούσης: αντισυνταγματική η μονιμοποίηση των stager

Αντισυνταγματική χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης την μονιμοποίηση των stagier. Kατά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των απασχολουμένων με προγράμματα stage τους ενημέρωσε για το υφιστάμενο συνταγματικό και νομικό πλαίσιο, όπως αυτό προσδιορίζεται τόσο από το άρθρο 103 παρ. 8 εδάφ. 3 του Συντάγματος, που ψηφίστηκε με την αναθεώρηση του 2001, σύμφωνα με το οποίο ρητώς απαγορεύεται η μονιμοποίηση προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. " ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv