Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Έχασε το δρόμο προς την Ιθάκη ο παιδίατρος

Απεγνωσμένη έκκληση απευθύνουν οι κάτοικοι της Ιθάκης, στην υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να στείλει στο νησί παιδίατρο. Τη στιγμή που η νέα γρίπη βρίσκεται σε έξαρση και την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα σημείωσαν αύξηση περισσότερο από 50% , οι γονείς αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά τους, ακόμα και για μια απλή εξέταση στην Κεφαλονιά.

Ο δήμαρχος Ιθάκης Γιώργος Βασιλόπουλος, καταγγέλλει στην αυτοδιοίκηση.gr ότι το νησί παραμένει επί οκτώ μήνες χωρίς παιδίατρο.  ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv