Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ημαθία: έκανε το δήμο... χωράφι του

«Eπιχείρηση» παράνομων χωματοληψιών με την ανοχή του δημάρχου και της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ημαθίας έχει στήσει ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του δήμου Αποστόλου Παύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αιρετός χρησιμοποιεί οχήματα του δήμου προκειμένου να μεταφέρει χώμα από διάφορες περιοχές στις οποίες υπάρχει απαγόρευση σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του και τον περιβάλλοντα χώρο. Η αυτοδιοίκηση έχει στην κατοχή της σχετικές φωτογραφίες τόσο από τους χώρους που γίνονται οι χωματοληψίες ...

المزيد من القنوات | Watch more Tv