Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Η καρδιά της αυτοδιοίκησης χτυπά στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη χτυπά από σήμερα και για τέσσερις συνολικά ημέρες (από 26 έως 29 Νοεμβρίου) η καρδιά της Αυτοδιοίκησης. Το σύνθημα δίνει απόγευμα η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία πραγματοποιεί στις 8 μ.μ. τα εγκαίνια της 7ης έκθεσης «POLIS».

Πρόκειται για τη Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου - Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών και Επιχειρήσεων που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσα ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv