Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Αλλαγές στο "γαλάζιο" χάρτη της Αυτοδιοίκησης

Αλλαγές και στο νεοδημοκρατικό αυτοδιοικητικό χάρτη φέρνει η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Καθώς οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση θα είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που θα κληθεί να δώσει με το ΠΑΣΟΚ ο νέος αρχηγός της ΝΔ, στο επιτελείο του δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτή. Για το λόγο αυτό, στενοί συνεργάτες του μιλούν για ανανέωση τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ιδέες. Πόσο μάλλον που η μάχη αυτή θα δοθεί με νέα δεδομένα: μεγαλύτερους και ισχυρότερους δήμους και αιρετές περιφέρ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv