Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Με "Συνήγορο του Δημότη" ξεκινά η Διοικητική Μεταρρύθμιση

Για συνολική, επείγουσα και αναγκαία διοικητική μεταρρύθμιση στη διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Παράλληλα εξήγγειλε και επισήμως τη θεσμοθέτηση του Συνηγόρου του Δημότη και του Συνηγόρου των Επιχειρήσεων στο δήμο και την περιφέρεια. «Αυτη η Νέα Αρχιτεκτονική είναι αναγκαία και επείγουσα όσο ποτέ. Αν πριν την εμφάνιση της οικονομι ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv