Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ενέκριναν 146 ευρώ για αντισηπτικά 500 μαθητών!

Με 146 ευρώ καλεί το ελληνικό δημόσιο το δήμο Αγίου Παύλου να προμηθευτεί αντισηπτικά προκειμένου να «θωρακιστούν» 500 μικροί μαθητές ολόκληρη χρονιά από τη νέα γρίπη! Την περασμένη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Αγίου Παύλου Νίκος Βαρσάμης έλαβε ειδοποίηση ότι στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων έχουν κατατεθεί 146,78 ευρώ, για να προμηθεύσει με το κατάλληλο υλικό τις σχολικές επιτροπές, ώστε να αντιμετωπίσουν τον ιό της νέας γρίπης. «Στην αρχή πίστευα ότι επρόκειτω για λάθος ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv