Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


"Big Brother" στο δημαρχείο Βέροιας

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ζει και βασιλεύει στο δημαρχείο της Βέροιας και καταγράφει κάθε κίνηση των πολιτών που το επισκέπτονται αλλά και των εργαζομένων. Η απόφαση της δημάρχου Χαρούλας Ουσούτζογλου να τοποθετήσει κύκλωμα με κάμερες έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολιτών και εργαζομένων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Βέροια' η τοποθέτηση καμερών έγινε χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι έμαθαν για την ενέργεια της δημάρχου από τους πολίτες! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv