Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


250.000 νέοι ψηφοφόροι "ανακατεύουν" την τράπουλα στην Αυτοδιοίκηση

Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης για την ανάδειξη εκπροσώπων α’ και β’ βαθμού αυτοδιοίκησης μετά την προσθήκη 250.000 νέων ψηφοφόρων στο εκλογικό σώμα αλλά και τη διοικητική μεταρρύθμιση που ακολουθεί σε λίγες εβδομάδες. Το νομοσχέδιο για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», που συζητήθηκε την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου από τη μία προασπίζει το θεμ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv