Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


2009: η χρονιά που "ξεπάγωσε" τον Καποδίστρια 2

Χρονιά που ξεκίνησε με τη βεβαιότητα (του προηγούμενου υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου -15/2) ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιούνταν με το υφιστάμενο καθεστώς (αιρετές νομαρχίες και 1035 δήμοι) και καταλήγει με τις ανακοινώσεις πρωθυπουργού και νέου υπουργού Εσωτερικών (14/11 και 19/10) για αιρετές περιφέρειες και «Καποδίστρια 2», είναι για την Αυτοδιοίκηση το 2009. Βεβαίως, κανείς (ούτε πιθανόν και ο ίδιος Γιάννης Ραγκούσης) δεν γνωρίζει πόσες και πο ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv