Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


(Ξανα) βρήκε το δρόμο για την Ιθάκη ο παιδίατρος

Χρειάστηκε το δημοσίευμα της αυτοδιοίκησης gr και η προσωπική παρέμβαση της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου - που κατάγεται από τη γειτονική Κεφαλλονιά - για να ξαναβρεί ο παιδίατρος το δρόμο προς την Ιθάκη. Όπως μας πληροφόρησε μέλος της επιτροπής αγώνα, λίγες μόνο ώρες μετά το νέο δημοσίευμα της αυτοδιοίκησης gr και την επιστολή του δημάρχου στην υπουργό Υγείας, μετά από προσωπική παρέμβαση της κ. Ξενογιαννακοπούλου στο νοσοκομείο της Πάτρας ο παιδίατρος ξαναεμφανίσθηκε, σήμερα το μεσημέρι,&nbs ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv