Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δήμοι: παράταση δύο ετών για τους συμβασιούχους

Τη δυνατότητα οι δήμοι να προχωρούν σε συμβάσεις έργου έως και τα τέλη του 2011 και όχι του 2010, όπως προέβλεπε το αρχικό κείμενο του ν/σ, δίνει το νέο σχέδιο νόμου για τις προσλήψεις στο δημόσιο.

Πρόκειται για τη μία από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να παραταθούν οι συμβάσεις: α) μέχρι τέλος Απριλίου του επόμενου έτους σε υπηρεσίες όπου ο ένας στους ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv