Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ντόρα - Σαμαράς: πρώτα "μηνύματα" μέσω Αυτοδιοίκησης

«Μήνυμα» και προς άλλους νομάρχες και δημάρχους φαίνεται ότι αποτελεί η αποχώρηση από τη ΝΔ του νομάρχη Χανίων και «κολλητού» της οικογένειας Μητσοτάκη Γρηγόρη Αρχοντάκη. Ο κ. Αρχοντάκης που το 2006 είχε στηριχθεί από τη ΝΔ αλλά μέχρι την περασμένη Κυριακή δεν ήταν μέλος του κόμματος στήριξε προεκλογικά με όλες του τις δυνάμεις την κ. Μπακογιάννη, πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές αλλά από τη στιγμή που δεν εξελέγη η αρχηγός της αρεσκείας του αποφάσισε να αποχωρήσε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv