Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Γύθειο: σκουπίδια στους δρόμους - ο δήμαρχος στο καφενείο

Μάχη με τις δυσάρεστες οσμές, τα έντομα και τα τρωκτικά δίνουν καθημερινά οι κάτοικοι του Γυθείου καθώς τα απορρίμματα σχηματίζουν λόφους στην πόλη. Η κατάσταση είναι απελπιστική καθώς η αποκομιδή τους από τα συνεργεία Καθαριότητας του δήμου έχει πάψει εδώ και περίπου έναν μήνα, λόγω έλλειψης των χρημάτων, που απαιτούνται για την εξασφάλιση του χώρου απόρριψής τους. Οι λόφοι με τα σκουπίδια εκτείνονται σε μεγάλη ακτίνα περιφερειακά του κέντρου της πόλης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η δημόσια υγεία. Η αυτοδιοίκηση gr επικοινώνησε μ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv