Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Aπό την Αιτωλοακαρνανία η επιστροφή στην ποιότητα

Πλαστικές καρέκλες και ξενόγλωσσες πινακίδες τέλος στο δήμο Θεστιέων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Ο δήμαρχος Δημήτρης Τραπεζιώτης αποφάσισε να κλείσει μια σύγχρονη πληγή του δήμου καθώς δεκάδες καταστήματα έχουν αναρτημένες ξενόγλωσσες ταμπέλες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τις διαβάσουν οι κάτοικοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεκάδες είναι τα καφενεία και οι καφετέριες που έχουν γεμίσει δρόμους και πεζοδρόμια με πλαστικές καρέκλες. Στόχος του δήμου, μέσω αισθητικής αναβάθμισης της ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv