Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Φθάνουν σήμερα τα εμβόλια στην Αμοργό

Εντός της ημέρας πρόκειται να φτάσουν από τη Νάξο τα 500 εμβόλια που περίμεναν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Αμοργού. Παράλληλα, είτε από σήμερα είτε από την Κυριακή το βράδυ κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψη Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) θα παραμείνει επί τριήμερο στο νησί, προκειμένου να προχωρήσει στον εμβολιασμό του πληθυσμού και να παρακολουθήσει τυχόν επιπλοκές.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της αυτοδιοίκησης gr η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έδωσε εντολή στους υπέυθυνους του ΚΕΕΛΠΝ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv