Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Τις πληγές της μετρά η Μαγνησία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι δήμοι Αλμυρού, Σκοπέλου, Αγριάς, Σούρπης, Κάρλας, Σκιάθου, Μηλέων και η κοινότητα Μακρινίτσας του νομού Μαγνησίας μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών, που άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο δήμο Σούρπης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας ενώ από χθες επισκέπτεται μία προς μια τις δοκιμαζόμενες περιοχές και ο νομάρχης Μαγνησίας Απ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv