Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Μαγνησία: ξεκινάει η διαδικασία αποζημιώσεων στους πληγέντες

Από τη Δευτέρα θα δρομολογηθεί η διαδικασία των αποζημιώσεων στους πληγέντες του νομού Μαγνησίας. Τη δέσμευση αυτή έδωσε στο νομάρχη Απόστολο Παπατόλια κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τη νομαρχία Μαγνησίας να προβεί σε καταγραφή των ζημιών ώστε το πόρισμα να αποσταλεί στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα ο κ. Βούγιας εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο τριών ανθρώπων ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv