Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Σκουπίδια: κιλό και ευρώ για τους δήμους

«Πρόστιμο» στους δήμους που δεν έχουν προχωρήσει στον τομέα της ανακύκλωσης βάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος με νομοσχέδιο που πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νομοσχεδίου στο εξής οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πληρώνουν για τα απορρίμματα με βάση τις ποσότητες που παράγουν και όχι με ένα ποσοστό επί των τακτικών εσόδων τους, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί ότι οι δήμοι της Αττικής, όπου, όπως είναι φυσικό, παρατηρείται και το μεγαλύτερο πρόβλημα στον όγκο των απορριμ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv