Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Στις χωματερές τα ανακυκλώσιμα υλικά

Τη δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με το οποίο οι δήμοι καλούνται να πληρώνουν για κάθε δικό τους κιλό απορριμμάτων που φθάνει στους ΧΥΤΑ ξεκινάει σήμερα η αυτοδιοίκηση gr, παράλληλα με αυτή που πρόκειται να ξεκινήσει από το ίδιο το υπουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr αλλά και καταγγελία που τις επιβεβαιώνει και δημοσιεύουμε παρακάτω μαζί με φωτογραφικό υλικό, πολλοί τόνοι από τα ανακυκλώσιμα υλικά κάθε άλλο παρά ανακυκλώνονται με αποτέλεσμα ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv