Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Παπανδρέου: εντός του 2010 οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση

Χωρίς να επαναλάβει με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα είχε πει στο Ζάππειο περί εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 14 Νοεμβρίου αλλά απλώς για «εντός του 2010», εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συζήτηση που είχε την Τρίτη το μεσημέρι με τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό, εκτός του ότι αποτελεί έμμεση παραδοχή για τις δυσκολίες που αναμένει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση σε σχέση με τις συνενώσεις, πρακτικά σημαίνει ότι οι εκλο .
المزيد من القنوات | Watch more Tv